Hidroizolatii bloc


Atunci cand vorbim de hidroizolarea blocurilor acordam atentie pentru bunastarea apartamentelor de sub locul in care realizam lucrarea de hidroizolare. Va recomandam sa urcati la ultimul etaj al blocului si sa verificati starea tavanului si a peretilor.

Daca sunt pete de umezeala, infiltratii de apa prin plafon sau urme de igrasie, inseamna ca aveti o problema si aceasta problema poate fi solutionata doar cu o lucrare de hidroizolatii bloc.

Cititi si despre hidroizolarea teraselor de bloc.

Problema este a tuturor locatarulor pentru ca terasa blocului este un spatiu comun. Terasele tuturor blocurilor este realizata din placi obisnuite de beton si etansata cu ajutorul unui strat de smoala, dar asta nu inseamna ca terasa blocului este hidroizolata.

Hidroizolarea se face cu ajutorul unei folii de bitum speciala ce se aplica pe placa de beton bine curatata si ale carei margini se lipesc la cald.

Deasupra se poate adauga un strat de pietris sau poate fi lasata asa cum este fiind suficient de rezistenta la intemperii.

Nu este o perioada din an anume destinata lucrarilor de hidroizolatii. Singura conditie este ca temperatura minima sa nu fie sub 5 grade Celsius si nu se recomanda efectuarea lucrarii de hidroizolatii iarna deoarece materialele pot fi afectate de temperaturile scazute si de umezeala.